Pages

Search This Blog

15.6.17

IŠLEISTUVĖMS- ROŽINĖ IR NE KITAIP

Tiem kas dar negirdėjot pasakau : "Rožinė yra šių metų spalva" tad kodėl savo išleistuvėms nepasipuošut būtent ja? Manau, kad tarp milijono rožnės atspalvių kiekviena mergina galėtų rasti sau tinkamą, būtent savo rožinę spalvą. 


Sau tobulą išleistuvių derinį sudėliojau iš šventosios trejybės mergaitiškų parduotuvių: Zara, Mohito ir Reserved. Norėjau, kad dominuotų laisvai krentanti rausvai violetinė suknelė, platėjančiomis rankovėmis. Bet vis tiek atrodė, kad kažko trūksta, tad sumaniau priderinti korsetinio tipo surišamą diržą iš Zaros, kuris mano manymu tik pagyvino visą įvaizdį ir tapo esmine įvaizdžio detale prie kurios teko derinti delninę ir batelius. 

Savo derinį stengiausi derinti tiek prie vyraujančių trendų, tiek prie pačios savęs. Juk išleistuvės, tai gražiausia mokyklos šventė, kurios metu sužibėti gali ir pilka pelytė. Rožinė spalva yra šių metu topas, tad būtina savo garderobe turėti kažką rožinio. O kodėl nepasinėrus į trendus ir apsivilkus būtent rožinę suknelę į išleistuves! Savo išleistuvių aprinkai pasirinkau būtent Ozą, dėl gausaus parduotuvių pasirinkimo ir didelio prekių asortimento juose :) 











 Suknelė: Mohito
Diržas: Zara
Delninė: Reserved
Aukštakulniai: Zara

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Social

Labas visiems!

Taigi esu Leticija, man 20 metų. Visų geriau žinoma kaip youtuber'ė SugarBonesTv. Tačiau neslėpsiu, visą savo gyvenimą turiu keistą aistrą rašymui. Mano blog'e aptarsime naujausius mados ir stiliaus trendus, paplepėsime apie grožio priemones ir žinoma atskleisiu jums dalį mano laisvalaikio :)
Myliu, Bučiuoju ir iki :*

CONTACT ME: leticiaanankaite@gmail.com